Write

Copywriting

Copywriting, blogs, bedrijfsmagazines

Bedrijfsblogs

Met een bedrijfsblog kunt u uw bedrijf echt op de kaart zetten. Een blog is een unieke gelegenheid om op regelmatige basis uw klanten in te lichten over uw bedrijf, over wat er leeft in uw marktsegment. Met een blog kunt u week na week, maand na maand uw deskundigheid in uw bedrijfstak aantonen, u kunt er handige tips in verwerken voor uw (potentiële) klanten. Of gewoon laten merken wat er zoal leeft in uw bedrijf.

Samen met u maak ik een schema van mogelijke onderwerpen; we leggen vast wat er allemaal aan bod moet komen in de blog, en daarna ga ik aan de slag. Ik maak met u een samenvatting van de correcte informatie, en ga vervolgens op zoek naar een originele insteek. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verzorg ik een tekst over het afgesproken onderwerp. Nadat u hem goedgekeurd hebt, wordt hij gepubliceerd.

Overtuigd van het nut van een blog, maar u ziet het niet zitten om hier zelf tijd in te steken? Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek.

Bedrijfsmagazines

Een bedrijfsmagazine dient veel doelstellingen: het kan een middel zijn om uw klanten te informeren en aan uw bedrijf te binden. Het kan ook een middel zijn om uw personeel te informeren over wat er zoal gebeurt binnen het bedrijf. en zo hun betrokkenheid aan te scherpen. U kunt beide zaken ook combineren, waarmee u beide doelgroepen informatie bezorgt die ze normaal niet te zien krijgen, maar waardoor hun betrokkenheid opnieuw verhoogt.

Met een bedrijfsmagazine:

  1. zet u uw merk in de kijker;
  2. zet u uw bedrijf als werkgever in de markt (employer branding);
  3. verschaft u informatie en inspiratie aan uw klanten en medewerkers;
  4. bereikt u op een duurzame en tastbare manier uw doelgroep;
  5. demonstreert u op optimale wijze de professionaliteit van uw bedrijf;
  6. hebt u de inhoud zelf in de hand. U bepaalt zelf welke informatie de buitenwereld bereikt.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over het opzetten van het bedrijfsmagazine dat uw bedrijf in de kijker zet.

Vraag offerte aan

Klik hier